Møt våre senior konsulenter

Lotta Jacobsen Buckle

Rekruttering av personell innen IT & Ledelse

IT personell og lederprofiler

Lotta Jacobsen Buckle er senior rekrutteringskonsulent i Sky Group. Hun sitter idag med ansvar for rekruttering av IT personell og lederprofiler. Hun har høy integritet og forvalter sitt kundeansvar med høy profesjonalitet.

Søk og seleksjon

Lottas kunder setter spesielt pris på hennes evne til å finne profiler som samsvarer godt med forventet kravspesifikasjon fra kunde. Med lang erfaring fra ulike bransjer er hun en proaktiv, strukturert og strategisk rådgiver og forretningsutviklingsleder som hjelper kunder med å løse deres utfordringer med markedsinformasjonsdata, markedsføring av produkter/tjenester, salg, CRM, med mer.

Hun har en bachelorgrad i reiselivsledelse og markedsføring, diplom i prosjektledelse, og sertifiseringer i AI og Google Analytics, som gjør henne i stand til å utnytte datadrevet innsikt og kundesegmentering for effektive markedsføringskampanjer.

Lotta sine samarbeidsprosesser bærer preg av et høyt profesjonelt nivå.

Aktuelle stillinger innen IT og teknologi:

Aktuelle stillinger innen ledelse:

Vår bedrift ble veldig fornøyd med samarbeidet.
Kort, kjapp og profesjonell prosess fra første kontakt til vi hadde en ny ansatt som gled rett inn i resten av arbeidsgjengen og som vi er veldig fornøyde med.
De var veldig opptatt av at dette skulle bli en fin og ryddig prosess både for firma og aktuelle kandidater, og det ble det også.
Anbefales 🙂

-Hr sjef, Anita Meistad, Jule Industrier

Se alle referanser her

Vi vil gjerne høre fra deg