Nyheter, Rekruttering | 18. januar 2022

Sky Group går inn i det svenske markedet

- Then we take Berlin

Sky Group åpner nå dørene for det svenske markedet. Den digitale rekrutteringssuksessen i Norge skal dras videre over til søta bror, og det har ligget i kortene lenge.

Fra og med januar 2022 kan endelig svenskene benytte seg av selskapets smidige, smarte og digitale rekrutteringsmetode. Den samme metoden som Norges største konsulenthus i dag benytter, og den samme metoden som de mest anerkjente merkevarene i landet nå benytter.

Åpningen i Sverige er første skritt på veien til å bli et internasjonalt selskap. Det er dit Sky Group har satt kompassnålen. Selskapet har fra dag èn hatt en svært skalerbar bedriftsmodell. Sky Group sin ledergruppe er kjent for å være utålmodig. Veksten skjer i flere ledd til samme tid. Alltid spennende nyheter på trappene og denne nyheten føyer seg fint inn i rekken av alle gledelige nyheter vi skal få oppleve denne vinteren og våren fra Sky Group.

Zaira Guzmann-Larssen er prosjektleder for selskapets oppstart i Sverige.
Det er neppe en bakdel at Zaira selv er svensk og har erfaring fra den norske driften og veksten.

Svenske bedrifter har i lang tid banket på døren til selskapet på grunn av den kostnadseffektive rekrutteringsmodellen. Ikke nok med det, men mange norske selskaper har avdelinger i Sverige og det føles fint å nå endelig kunne tilby assistanse over grensen.

Zaira har med seg et team med interne rekrutteringsagenter hentet fra den norske “delegasjonen” i oppstarten, men straks ønskes svenske rekrutterere varmt velkommen til et spennende samarbeid.

Psst… Hos Sky Group spiller det ingen rolle hvor i verden du jobber fra. Vi er 100% digitale og skodd for fremtiden.

Vi er stolte over å nå kunne tilby våre tjenester til det svenske markedet