Kandidat, Nyheter, Rådgivning, Rekruttering | 14. januar 2022

Her finner du de ledige jobbene i 2022

Det finnes flere måter å komme i kontakt med arbeidsgivere på. Har du lurt på hvor du finner de ledige jobbene? Her har du listen med noen spennende tips som kan hjelpe deg ut i jobb:

1. Snapper.City er en ny og spennende tjeneste levert av det digitale konsulenthuset, Sky Group

Snapper.City er en nordisk plattform utformet som en digital jobb by. Ved å registrere deg her så gjør du deg selv og din jobbprofil tilgjengelig for Sky Group sitt rekrutteringspanel. Panelet jobber for å finne jobb til din profil. Panelet samarbeidet med hundrevis av bedrifter. De jobber mot alle bransjer samt alle stillingsnivåer. Registrer deg hos Snapper.City her: Snapper.City – Nordens jobb paradis!

2. Arbeidsplassen.no er en tjeneste levert av den norske statlige arbeids- og velferdsetaten NAV

Nav eier tjenesten arbeidsplassen.no som er en tjeneste hvor du kan søke etter stillinger og registrere en god gammeldags CV. Besøk den statlige tjenesten: Arbeidsplassen

3. Linkedin.no er en tjeneste levert av Microsoft

Linkedin gir deg mulighet til å bli sett i en internasjonal sammenheng. Lag deg en profil på Linkedin.no og bli tilgjengelig for tusenvis av arbeidsgivere og rekrutterere verden over. PS: Pass deg for svindelforsøk. Det internasjonale nettverket er et yndet sted for hackere og svindlere som vil tjene noen raske kroner på din bekostning. Bruk nettvett. Linkedin kan du besøke her: LinkedIn

4. Selskapenes hjemmesider

Dersom du søker jobb i et spesifikt selskap så lønner det seg å besøke selskapets egne hjemmesider, karrieresider og ta direkte kontakt.

5. Rekrutteringsbyråer VS bemanningsbyråer

Et bemanningsbyrå er et selskap som ansetter arbeidstakere på midlertidig eller fast basis, for så å leie disse ut til andre arbeidsgivere i både offentlig og privat sektor.

Rekrutteringsbyråer hjelper deg med direkte ansettelse hos bedriften. Det vil si, du blir ikke ansatt i rekrutteringsselskapet men direkte hos din nye arbeidsgiver.

Det finnes svært få rene rekrutteringsselskaper i Norge. Sky Group er det største og mest kjente som kun jobber med rekruttering og ansettelse direkte hos arbeidsgiver. Ta kontakt ved ønske om assistanse på selskapets hjemmesider: Sky Group

Finn.no – CV basen ble stengt ned for samtlige norske bedrifter fra og med 31.12.2021

CV basen hos Finn.no ble nedlagt 31.01.2021. Tusenvis av norske bedrifter hadde betalt tilgang for å kunne finne din CV. Tjenesten ble stengt ned og basen er idag utilgjengelig for det norske bedriftsmarkedet. Dette betyr at bedriftene ikke lengre kan finne din CV i basen. Vi anbefaler deg å flytte inn i den digitale jobb-byen Snapper.city. Registrer deg her for å bli en attraktiv jobbsøker for norske bedrifter.