Hjelpesenter

Personvern

Informasjon om behandling og lagring av informasjonskapsler hos Sky Group.

Oppdatert 17.01.2022

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også mye annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. I denne personvernerklæringen kan du lese om hvilke personopplysninger Sky Group er behandlingsansvarlig for. Det er viktig for oss at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

Innledning

Behandlingsansvar

Sky Group er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Sky Group er behandlingsansvarlig for.

Du kan kontakte Sky Group sin administrasjon dersom du har spørsmål til hvordan Sky Group behandler personopplysninger om deg, eller du trenger hjelp til å utøve dine rettigheter overfor Sky Group. Sky Group har taushetsplikt. Din henvendelse sender du til kontakt@skygroup.no

Når samler Sky Group inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • Du har søkt jobb hos oss eller hos noen av våre kunder
  • Du har bestilt foredrag, veiledningsmateriell eller rådgiving
  • Du er journalist og har tatt kontakt med oss for en uttalelse
  • Du besøker vår hjemmeside www.skygroup.no
  • Du har registrert din CV i vår CV base
  • Vi skal gjennomføre en evne, motivasjons eller personlighetstest på deg i forbindelse med rådgiving eller rekruttering.
  • Vi skal gjennomføre en bakgrunnssjekk i forbindelse med en rekrutteringsprosess.
  • Vi skal gjennomføre en referansesjekk av deg i forbindelse med en rekrutteringsprosess.
  • Du har bestilt en verdivurdering, bransje eller konkurrentanalyse av din bedrift.

Vi kan også motta opplysninger om deg fra andre i følgende tilfeller:

  • Ett tips om din kompetanse, profesjon eller aktualitet til en stilling fra en venn, kollega, familiemedlem eller bekjent og tidligere arbeidsgiver inneholder opplysninger om deg
  • Vi mottar opplysninger om deg fra et annet myndighetsorgan
  • En jobbsøker har angitt deg som referanse

Sky Group har i dag en driftsmodell der vi benytter eksterne parter på datalagring og IKT drift.  Der vi drifter selv bruker vi også eksterne konsulenter.

Våre underleverandører

Supplier list of external sub-prosessorsPurposeCountry locationCountry(ies) of processing
AGS IT-partnerITNorway Norway
Aon Assessment SolutionsAbility and personality test Norway Norway
ECITAccounting Norway Norway
DocusignContracts Ireland Norway
Semac ASBackground check Norway Norway
Manatal CI LTDCustomer Relation Manager Ireland Norway
RefappReference check Sweden Norway
Posten Norge Contracts Norway Norway
Konsis GrafiskeDevelopement Norway Norway
Google AnalyticsIncreased user experienceUSANorway

Personopplysninger, formål og behandlingsgrunnlag

Sky Group leverer følgende tjenester:

  • Rekruttering
  • Verdivurdering, bransje og konkurrentanalyse for bedrifter
  • Rådgiving
  • Snapper.City

For å kunne levere våre tjenester trenger vi å innhente personlig informasjon fra våre kunder og kandidater. Informasjonen vi innhenter er helt nødvendig for at vi skal kunne utføre vår jobb og levere tjenesten til våre kunder og kandidater.

FormålPersonopplysningerbehandlingsgrunnlag
RekrutteringNavn, adresse, mobilnummer, epost, CV, referanser, attester, fødselsdato, bilde, søknadsvideo, tittel og lenker til SoMe plattformer for brukeren Nødvendig for å oppfylle en avtale
Verdivurdering av bedrifter Navn, epost, telefonnummer. Nødvendig for å oppfylle en avtale
Bransje og konkurrentanalyseNavn, epost og telefonnummerNødvendig for å oppfylle en avtale
RådgivingNavn, epost, telefonnummerNødvendig for å oppfylle en avtale
Evne, motivasjon og personlighetstestNavn, epost, fødselsdato, telefonnummer. Samtykke
Bakgrunnssjekk Navn, epost, fødselsdato, telefonnummer. Samtykke
Referansesjekk Navn, epost, fødselsdato, telefonnummer. Samtykke
Snapper.city Navn, Adresse, mobilnummer, epost, fødselsdato, kjønn, nasjonalitet, språk, utdannelse, yrkesstatus, bransjebakgrunn, arbeidserfaring, sektor og oppsigelsestid i dagens jobb. Samtykke
Rettslige forpliktelserNavn, adresse, mobilnummer, epost og fødselsdatoNødvendig for å oppfylle en rettslig plikt

Behandlingsgrunnlag for dine personopplysninger

1. Samtykke 

2. Nødvendig for å oppfylle en avtale

3. Nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse

Vi vil ikke bruke dine personopplysninger til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen, uten å informere deg på forhånd. Om det skulle bli aktuelt vil vi sørge for å innhente ditt samtykke i forkant.

Google Analytics

Med bruk av analyseverktøyet Google Analytics får vi blant annet informasjon om hvilke sider som er besøkt og hvordan brukerne navigerer mellom disse, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke enheter som benyttes på nettstedet. Google LLC er leverandør av Google Analytics, og databehandler for statistikken som samles inn. Sky Group er databehandlingsansvarlig, og bestemmer hvilke opplysninger som samles inn og sendes til Googles servere i USA.

Nettsteder som benytter Google Analytics

Google Analytics benyttes på følgende nettsteder:

  • www.skygroup.no
  • www.snapper.city

Anonymisering av IP-adresser

Google Analytics lagrer deler av IP-adressen til brukere av nettstedet for å samle inn geografisk informasjon i et begrenset omfang. Både Datatilsynet og Google regner IP-adresser som én av flere personopplysninger, og Sky Group har derfor aktivert funksjonen anonymizeIP for å maskere IP-adressen. På denne måten ivaretar vi personvernet til våre brukere av nettstedet. Dette innebærer at den siste åttebitgruppen i IP-adressene fjernes før lagring.

Tredjeparter

Sky Group sine data i Google Analytics deles ikke med tredjeparter uten vårt samtykke, med unntak av gitte avgrensede situasjoner, som når det kreves ved lov. Google vil ikke koble din atferd og bruk på nettstedet med annen informasjon Google har.

Informasjonskapsler (Cookies)

Her finner du en oversikt over Sky Group sin bruk av informasjonskapsler (cookies).

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Sky Group bruker i dag informasjonskapsler til tre formål:

  • For at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.
  • For å tilby skjemafunksjonalitet.
  • Webanalyse (Vurdering av hvordan nettstedet brukes og kartlegge forbedringspotensialet.)

Når du besøker Skygroup.no installerer vi informasjonskapsler som er nødvendige for at du skal kunne benytte deg av nettsidene våre. Dersom du gir samtykke, kan vi også bruke informasjonskapsler til andre formål, slik som statistikk og analyse eller brukervennlighet. Se oversikt over valgfrie og nødvendige informasjonskapsler nedenfor. Du kan trekke tilbake samtykket når som helst.    

Bruk av cookies reguleres i ekomloven § 2-7b.

Oversikt over informasjonskapsler på skygroup.no

NavnFormålValgfrihetLagringstidMottaker
__stripe_midNødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendigSlettes ikkeFontAwesome
gdpr-accept  Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendig Slettes ikke FontAwesome
wordpress_sec_a38a322dd5b3754d3eddac807fb0ff50Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendig Slettes ikke Sky Group
wp-settings-2  Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendig Slettes ikke Sky Group
wordpress_logged_in_a38a322dd5b3754d3eddac807fb0ff50Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendig Slettes ikke Sky Group
wp-settings-time-2Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendig Slettes ikke Sky Group
wordpress_test_cookieNødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendig Slettes ikke Sky Group
_ga (Google analytics)Used to distinguish between different users on the site.Frivillig2 årSky Group
_gat_ (Google analytics)Used to scale the speed of data requests to the service.Frivillig1 minuttSky Group
_gid (Google analytics)Used to distinguish between different users on the site.Frivillig24 timerSky Group

* Sky Group har pr i dag ingen valgfrie cookies.

Administrere cookies

Dersom du har godtatt eller reservert deg mot enkelte cookies på våre nettsider, kan du endre disse innstillingene ved å klikke på «administrer cookies» nederst på sidene.

Du kan blokkere og tillate cookies gjennom innstillingene i nettleseren. Les mer om hvordan du kan gjøre dette på Nettvett.no sine hjemmesider.

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende oss e-post til kontakt@skygroup.no 

Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen én måned.

Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.
Les mer om retten til innsyn

Korrigering av personopplysninger

Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.
Les mer om retten til å rette eller supplere opplysninger

Sletting av personopplysninger

I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv.
Les mer om retten til sletting

Begrensning av behandling av personopplysninger

I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg.
Les mer om retten til begrensning

Protestere mot en behandling av personopplysninger

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg.
Les mer om retten til å protestere

Dataportabilitet

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.
Les mer om retten til dataportabilitet

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med oss samt at du alltid kan nå oss på epost: kontakt@skygroup.no

Endringer i informasjonstekst om personvern

Fra tid til annen kan vi måtte gjøre endringer i informasjonen om hvordan vi behandler personopplysninger. Den siste versjonen vil alltid være tilgjengelig på våre nettsider. Ved mer omfattende endringer som endringer i formålet med vår behandling av dine personopplysninger eller endringer av hvilke personopplysninger vi behandler om deg vil vi sende ut informasjon til deg via e-postadressen du har oppgitt til oss.