Sky Group
Erfaring,
kunnskap
og riktig strategi

Sky Group er din samarbeidspartner på rekruttering, analyse og rådgivning

Sky Group har siden 2014 gjennomført tusenvis av rekrutteringsprosesser både enkle og tunge avanserte stillinger over hele landet.
Vi har dyptgående ekspertise innenfor rekruttering og rådgiving, og benytter oss av solide faglige forankrede prosesser i vårt arbeid.

Selskapet er kjent for sine utradisjonelle måter å jobbe på, og drar sin styrke ut i fra sin moderne og innovative måte å jobbe på.
Vi er eksperter til å få frem din stilling i markedet uten å måtte benytte seg av dyre annonser og kostbare strategier. Alt som trengs er å vite hva som faktisk er viktig for kandidatene idag.

Våre rådgivere og konsulenter sitter strategisk plassert rundt i hele Norge og Sverige. Vi står klar for å bistå våre kunder og kandidater.

Våre kunder strekker seg fra de største konsernene i landet, til den lille butikken på hjørnet.
Ingen kunder er for små og ingen kunder er for store.

Alle våre kunder er like viktige!

“Hos Sky handler det om å sette mennesket i fokus under rekrutteringsprosessen. En må se hele mennesket og ikke bare jobbprofiler og rammebetingelser.

Kampen om de beste hodene er startet for lengst, og vi har samlet alle i vår digitale by.
For å hente inn de beste kandidatene, må vi som rekrutteringsselskap skille oss ut fra mengden og være like attraktiv som stillingen vi rekrutterer til.

Den koden har Sky Group knekt for lengst, og gjør at vi er et hestehode foran våre konkurrenter, derfor klarer vi alltid å tiltrekke oss de beste hodene for våre kunder.

Å være kunde hos Sky Group skal lønne seg langsiktig og kortsiktig”

CEO Sky Group, Linda Bræin

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi ønsker alle velkommen til å bli kunde eller å bli kandidat i Snapper City