Sky Group
Erfaring,
kunnskap
og riktig strategi

Sky Group er din samarbeidspartner på rekruttering og rådgivning

Sky Group har siden 2014 gjennomført tusenvis av rekrutteringsprosesser til stillinger over hele landet.
Vi har dyptgående ekspertise innenfor rekruttering og rådgiving, og benytter oss av solide faglige forankrede prosesser i vårt arbeid.

Selskapet er kjent for sine utradisjonelle måter å jobbe på, og drar sin styrke ut i fra sin moderne og innovative arbeidsmetodikk.
Vi er eksperter på kundens synlighet i markedet, uten å måtte benytte dyre annonser og kostbare strategier. Alt som trengs er å vite hva som faktisk er viktig for kandidatene kunden ønsker å komme i kontakt med.

Våre rådgivere og konsulenter sitter strategisk plassert rundt i hele Norge. Vi står klare for å bistå våre kunder og kandidater.

Våre kunder strekker seg fra de største konsernene i landet, til butikken på hjørnet.

Vi ønsker deg velkommen til en prat rundt hvordan vi kan bistå med å øke din topplinje!

“Hos Sky handler det om å sette mennesket i fokus under rekrutteringsprosessen. Man må se hele mennesket og ikke bare jobbprofiler og rammebetingelser.

Konkurransen om de beste hodene er tøff, og vi har samlet alle i vår digitale by Snapper City, som er spekket med gode jobbprofiler som er på jobbjakt. For å hente inn de beste kandidatene, må vi som rekrutteringsselskap skille oss ut fra mengden og være like attraktiv som stillingen vi rekrutterer til.
Å være kunde hos Sky Group skal lønne seg langsiktig og kortsiktig”

CEO Sky Group, Heidi Alice Vennevik

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi ønsker alle velkommen til å bli kunde eller å bli kandidat i Snapper City