Hjelpesenter

Sky Group - Personvern og Cookie-erklæring

Oppdatert 28 januar 2022.

Personvernet ditt er viktig

Sky Group sin oppgave er å redusere ledighetstallene i Norge og Sverige. Vår hovedmotivasjon er å få folk ut i arbeid ved å knytte arbeidssøkere opp mot ledige stillinger hos Norske og Svenske bedrifter.

Vår tjeneste Snapper gjør kontakt mellom arbeidstaker og arbeidsgiver mer tilgjengelig og mer effektiv. Sentralt i dette oppdraget er vår forpliktelse om å være åpen om dataene vi samler inn om deg, hvordan de brukes og hvem de deles med.

Denne personvernerklæringen gjelder når du bruker samtlige tjenester levert av Sky Group.

Vi tilbyr brukerne våre noen valg om dataene vi samler inn, bruker og deler som beskrevet i denne personvernerklæringen og retningslinjer for informasjonskapsler.

Introduksjon

Vi er en digital plattform for profesjonelle. Folk bruker tjenesten vår for å finne og bli funnet for ny jobb. Våre retningslinjer for personvern gjelder for alle registrerte og besøkende på tjenesten våre.

Tjenester

Denne personvernerklæringen, inkludert våre retningslinjer for informasjonskapsler og gjelder for din bruk av våre tjenester. Denne personvernerklæringen gjelder Sky Group og andre relaterte nettsteder og plugins.

Datakontrollører og avtaleparter

Sky Group AS i Norge med organisasjonsnummer 922 660 182 er kontrollør av dine personopplysninger gitt til, eller samlet inn av eller for, eller behandlet i forbindelse med tjenesten vår.

Som besøkende, eller som registrert bruker av tjenestene våre er innsamling, bruk og deling av dine personopplysninger underlagt denne personvernerklæringen, og andre dokumenter det refereres til i denne personvernerklæringen, samt oppdateringer.

Endring

Endring i personvernreglene gjelder for din bruk av tjenesten vår etter «ikrafttredelsesdatoen».

Sky Group, vi eller oss kan endre denne personvernerklæringen, og hvis vi gjør vesentlige endringer i den, vil vi gi varsel gjennom tjenestene våre, eller på andre måter, for å gi deg mulighet til å gjennomgå endringene.. Hvis du motsetter deg endringer, kan du stenge kontoen din ved å selv stenge din konto eller ved å kontakte oss direkte på kontakt@skygroup.no.

Du erkjenner at din fortsatte bruk av tjenesten vår etter at vi har publisert eller sendt en melding om våre endringer i denne personvernerklæringen betyr at innsamling, bruk av dine personopplysninger er underlagt den oppdaterte personvernerklæringen fra og med «ikrafttredelsesdatoen.»

1.0 Data vi samler inn

Du oppgir data for å registrere deg eller for å opprette en konto hos oss

1. Registrering av din jobbprofil i Snapper

For å opprette en konto eller registrere deg må du oppgi data inkludert bl.a navn, fødselsdato, kjønn, nasjonalitet, bosted, adresse, mobilnummer og passord.

Du oppretter din Snapper-profil (en komplett profil hjelper deg å få mest mulig ut av tjenesten vår.)

Du har valg om informasjonen på profilen din, for eksempel utdannelse, arbeidserfaring, ferdigheter og bilde. Det er kun informasjonen som er merket med «rød stjerne» som er obligatorisk å fylle ut for å bruke tjenesten. Opplysninger utover dette er ditt valg. Utfyllende profilinformasjon hjelper deg imidlertid med å få mer ut av tjenesten vår.  Inkludert å hjelpe Snapper sitt rekrutteringspanel og andre du har gitt tillatelse til å lettere kunne finne deg i søk inne i plattformen.

Opplysningene vi innhenter kategoriserer vi på to måter.

  • Obligatoriske felter
  • Frivillige felter

Under kan du se en liste med våre obligatoriske felter og bakgrunnen for hvorfor vi innhenter informasjonen. Obligatorisk informasjon er merket med Stjerne (*) under registrering. Det er ikke mulig å få fullført registreringen uten å fylle ut de obligatoriske feltene.

Obligatoriske felter

* Obligatoriske felterBakgrunn for innhenting av opplysningene
* For og etternavnVi trenger ditt hele og fulle navn for å kunne identifisere deg i forbindelse med jobbtilbud og rekrutteringsprosesser
* FødselsdatoVi trenger din fødselsdato for identifikasjon og for å vite din alder i forbindelse med rekrutteringsprosessen. For å registrere seg i Snapper må man være fylt 16 år.
* KjønnI enkelte stillinger kan ulike kjønn ha et fortrinn i forbindelse med likestilling
* NasjonalitetVi trenger å vite om du er norsk statsborger i forbindelse med en ansettelsesprosess.
* Landet jeg bor i nåVi trenger å vite hvor du oppholder deg i forbindelse med jobbintervju og mulighet til å møtes i forbindelse med en rekrutteringsprosess.
* FylkeVi trenger å vite hvilket fylke du bor i for å kunne beregne reisevei til aktuelle stillinger. Ditt fylke gjør også at vi kan se trender i markedet som kan benyttes til artikler og undersøkelser
* KommuneVi trenger å vite hvilken kommune du bor i for å kunne beregne reisevei til aktuelle stillinger
* PostnummerVi trenger å vite hvilken kommune du bor i for å kunne beregne reisevei til aktuelle stillinger
* AdresseVi trenger å vite hvilken kommune du bor i for å kunne beregne reisevei til aktuelle stillinger
* Åpen profilVi trenger å vite om du ønsker at din jobbprofil skal kunne ses av kun oss som sitter i rekrutteringspanelet til Snapper, eller om du også ønsker at eksterne bedrifter skal få tilgang til å vurdere om din profil er aktuell for deres stillinger. Bedrifter kan bestille brukerlisens og få tilgang til alle jobbprofiler som har registrert seg med åpen profil. Dersom du har en anonym profil så vil ikke bedriften kunne se dine personoppysninger. Eksterne bedrifter har da ikke mulighet til å identifisere hvem du er.
* Anonym profilVi trenger å vite om du ønsker at din jobbprofil skal kunne ses av kun oss som sitter i rekrutteringspanelet til Snapper, eller om du også ønsker at eksterne bedrifter skal få tilgang til å vurdere om din profil er aktuell for deres stillinger. Bedrifter kan bestille brukerlisens og få tilgang til alle jobbprofiler som har registrert seg med åpen profil. Dersom du har en anonym profil så vil ikke bedriften kunne se dine personoppysninger. Eksterne bedrifter har da ikke mulighet til å identifisere hvem du er.
* Aksept av personvernerklæringenVi trenger at du aksepterer vår personvernerklæring for å kunne gi deg tilgang til tjenesten.
* Aksept av brukervilkårVi trenger at du aksepterer våre brukervilkår for å kunne gi deg tilgang til tjenesten.
* FørerkortEnkelte stillinger har krav om førerkort. Det er da nødvendig for oss å vite om du har det aktuelle sertifikatet som kreves for stillingen.
* SpråkUlike stillinger krever ulike språk. Vi trenger å vite hvilke språk du snakker for å vite om du har de kvalifikasjonene som kreves for stillingen.
* KandidatoverskriftNår vi i rekrutteringspanelet og eksterne bedrifter skal gjøre søk etter riktig profil blandt tusenvis av profiler trenger vi å få informasjon raskt. Din overskrift skal fange vår oppmerksomhet slik at vi går inn på nettopp din jobbprofil.
* UtdanningVi trenger å vite hvilken bakgrunn du har for å avklare om du er aktuell for stillingene vi skal rekruttere til.
* UtdanningsgradVi trenger å vite hvilken utdanningsgrad du har for å avklare om du er aktuell for stillingene vi skal rekruttere til. Enkelte stillinger krever f.eks en bachelor eller en master.
* YrkesstatusVi ønsker å vite om du er i jobb, og hvilke type yrkesstatus. Dette gir oss nødvendig informasjon om oppsigelsestid, interesse og tidshorisonten dersom vi går for en rekrutteringsprosess med deg.
* JobbtypeVi trenger å vite hvilken type jobb du har idag for å få innsikt i hvilket arbeidsforhold du kan passe til i ny jobb.
* FlyttevillighetVi jobber med oppdrag over hele Norge og Sverige. Vi trenger å vite om du er villig til å flytte dersom riktig jobb dukker opp.
* Jeg trives å jobbe med følgende kontorløsningVi ønsker å finne en jobb til deg hvor du trives. Da er det relevant å vite under hvilke omstendigheter du jobber best og trives mest.
* Hvilken bransje kommer du fraDet er relevant å vite hvor du kommer fra i yrkeslivet.
* OppsigelsestidOppsigelsestid kan spille en rolle i enkelte stillinger.
* Varighet i siste stillingVi trenger å vite hyppigheten på dine arbeidsforhold for å ta gode avgjørelser på hvilke type stilling som vil passe deg best.
* Sektor (Privat eller offentlig)Det er ulike praksiser på mange områder mellom privat og privat sektor. Vi renger å vite hvilken sektor du kommer fra for å finne riktig sted hvor du vil blomstre og trives.
* E-postVi trenger din e-post for å kommunisere med deg skriftlig
* Bekreft epostVi trenger å vite at vi har fått korrekt e-post
* TelefonnummerVi trenger ditt telefonnummer for å kunne ta kontakt med deg.
* Jeg motiveres av provisjoner og bonuserVi trenger å vite hvilken avlønningsmodell du vil trives best med for å finne en god match mellom dine ønsker og ledige stillinger.
* LandskodeVi trenger landskode foran ditt telefonnummer slik at vi vet om du er norsk eller svensk.

Frivillige felter er felter du selv velger om du ønsker å fylle ut. Frivillige felter gir oss informasjon som gjør at vi kan skape en enda bedre match mellom deg og ledige stillinger vi skal besette. Frivillige felter er ofte enten mer sensitiv informasjon eller fritekst felter som gjør at du må skrive litt for frihånd.

Under finner du oversikt over feltene som er frivillige. Det betyr at du ikke trenger å fylle ut disse for å registrere deg i Snapper.

Frivillige felter

Frivillige felterBakgrunn for innhenting av opplysningene
Fortell oss om deg selvVi ønsker å bli kjent med våre jobbprofiler i Snapper
Ønsker i din neste jobbVi vil gjerne vite hva som er viktig for våre kandidater i sin neste jobb
Hva er din stillingstittel i dagVi trenger å vite hvilken stilling du har idag i forbindelse med kommende stillinger.
Fortell oss gjerne om dine hovedoppgaverVi trenger å vite hva som er dine hovedoppgaver i dagens jobb for å få kunnskap om hvilke kvalifikasjoner du har
Dine styrker og kompetanserVi ønsker å vite hva som er dine styrker. Dette er vesentlig for videre jobbkarriere og når vi skal matche deg opp mot en ny jobb
Hvilken bransje ønsker du jobb iDet gjør jobben vår lettere om vi vet hvilken bransje du ønsker å få mer erfaring fra.
Dagens lønnsnivåDine lønnskrav kan være avgjørende for om du blir tilbudt kommende stillinger. Vi vet ofte hvilket budsjett bedriftene har for stillingene vi jobber med så ved å få innsikt i din lønn idag vet vi om betingelsene i andre ulike stillinger kommer til å være relevant for deg da de fleste ønsker å gå opp i lønn
Last opp CVDette er ikke nødvendig men dersom du ønsker å laste opp din CV istede for å fylle ut alle feltene så gjør gjerne det. På den måten finner vi informasjonen om du ikke har fylt ut alt i registreringen.
Last opp attester, referanser, sertifikater etc. Det finnes jobber som krever spesiell kompetanse og sertifiseringer. Det er alltid kjekt å vit hva du kan og hva du er sertifisert innenfor.
Sosiale medier FacebookNoen har utøvet egen kompetanse og arbeidsverk via egne kanaler i sosiale medier. Dette kan for eksempel være influencere og bloggere som vil vise til antall følgere, eller markedsførere med egne hjemmesider etc.
Sosiale medier InstagramNoen har utøvet egen kompetanse og arbeidsverk via egne kanaler i sosiale medier. Dette kan for eksempel være influencere og bloggere som vil vise til antall følgere, eller markedsførere med egne hjemmesider etc.
Sosiale medier TwitterNoen har utøvet egen kompetanse og arbeidsverk via egne kanaler i sosiale medier. Dette kan for eksempel være influencere og bloggere som vil vise til antall følgere, eller markedsførere med egne hjemmesider etc.
Sosiale medier LinkedinNoen har utøvet egen kompetanse og arbeidsverk via egne kanaler i sosiale medier. Dette kan for eksempel være influencere og bloggere som vil vise til antall følgere, eller markedsførere med egne hjemmesider etc.
Sosiale medier YoutubeNoen har utøvet egen kompetanse og arbeidsverk via egne kanaler i sosiale medier. Dette kan for eksempel være influencere og bloggere som vil vise til antall følgere, eller markedsførere med egne hjemmesider etc.
Sosiale medier egen nettsideNoen har utøvet egen kompetanse og arbeidsverk via egne kanaler i sosiale medier. Dette kan for eksempel være influencere og bloggere som vil vise til antall følgere, eller markedsførere med egne hjemmesider etc.
Last opp profilbildeVi syns alltid det er hyggelig å se hvem vi kommuniserer med
Last opp videopresentasjonEn videopresentasjon kan gi et godt førsteinntrykk
Beskjeder til rekruttererEr det noe du ønsker å formidle til oss så kan du gjøre det her
Ikke kontakt med ang disse stillingeneFor å spare begge parter for tid så er det fint å vite hvilke stillinger du overhode ikke er interessert i.

Rett til innsyn

Her kan du lese mer om din rett til innsyn.

Her kan du lese mer om vår behandling av personopplysninger ved registrering i Snapper.

2. Opplastning

Vi samler inn personopplysninger fra deg når du gir oss eller laster dem opp til tjenesten vår, for eksempel når du fyller ut et skjema (f.eks. med demografisk data eller lønn), svarer på en spørreundersøkelse eller laster opp en CV eller attester og referanser.

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også mye annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. I denne personvernerklæringen kan du lese om hvilke personopplysninger Sky Group er behandlingsansvarlig for. Det er viktig for oss at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

Behandlingsansvar

Sky Group er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette. I denne personvernerklæringen kan du lese mer om behandlingene Sky Group er behandlingsansvarlig for.

Du kan kontakte Sky Group sin administrasjon dersom du har spørsmål til hvordan Sky Group behandler personopplysninger om deg, eller du trenger hjelp til å utøve dine rettigheter overfor Sky Group. Sky Group har taushetsplikt. Din henvendelse sender du til kontakt@skygroup.no

Når samler Sky Group inn personopplysninger?

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har sendt oss en henvendelse
  • Du abonnerer på vårt nyhetsbrev
  • Du har søkt jobb hos oss eller hos noen av våre kunder
  • Du har bestilt foredrag, veiledningsmateriell eller rådgiving
  • Du er journalist og har tatt kontakt med oss for en uttalelse
  • Du besøker vår hjemmeside www.skygroup.no eller www.snapper.city
  • Du har registrert din jobbprofil i Snapper.
  • Vi skal gjennomføre en evne, motivasjons eller personlighetstest på deg i forbindelse med rådgiving eller rekruttering.
  • Vi skal gjennomføre en bakgrunnssjekk i forbindelse med en rekrutteringsprosess.
  • Vi skal gjennomføre en referansesjekk av deg i forbindelse med en rekrutteringsprosess.
  • Du har bestilt en verdivurdering, bransje eller konkurrentanalyse av din bedrift.

Vi kan også motta opplysninger om deg fra andre i følgende tilfeller:

  • Ett tips om din kompetanse, profesjon eller aktualitet til en stilling fra en venn, kollega, familiemedlem eller bekjent og tidligere arbeidsgiver inneholder opplysninger om deg
  • Vi mottar opplysninger om deg fra et annet myndighetsorgan
  • En jobbsøker har angitt deg som referanse

Sky Group har i dag en driftsmodell der vi benytter eksterne parter på datalagring og IKT drift.  Der vi drifter selv bruker vi også eksterne konsulenter.

Våre underleverandører

Supplier list of external sub-prosessorsPurposeCountry locationCountry(ies) of processing
AGS IT-partnerITNorwayNorway
Aon Assessment SolutionsAbility and personality testNorwayNorway
ECITAccountingNorwayNorway
DocusignContractsIrelandNorway
Semac ASBackground checkNorwayNorway
Manatal CI LTDCustomer Relation ManagerUSANorway
RefappReference checkSwedenNorway
Posten NorgeContractsNorwayNorway
Konsis GrafiskeDevelopementNorwayNorway

Personopplysninger, formål og behandlingsgrunnlag

Sky Group leverer følgende tjenester:

  • Rekruttering
  • Verdivurdering, bransje og konkurrentanalyse for bedrifter
  • Rådgiving
  • Snapper

For å kunne levere våre tjenester trenger vi å innhente personlig informasjon fra våre kunder og kandidater. Informasjonen vi innhenter er helt nødvendig for at vi skal kunne utføre vår jobb og levere tjenesten til våre kunder og kandidater.

FormålPersonopplysningerbehandlingsgrunnlag
RekrutteringNavn, adresse, mobilnummer, epost, CV, referanser, attester, fødselsdato, bilde, søknadsvideo, tittel og lenker til SoMe plattformer for brukerenAvtaleforpliktelse er behandlingsgrunnlaget for å levere personlig tilpassede produkter og tjenester
Verdivurdering av bedrifterNavn, epost, telefonnummer.Avtaleforpliktelse er behandlingsgrunnlaget for å levere personlig tilpassede produkter og tjenester
Bransje og konkurrentanalyseNavn, epost og telefonnummerAvtaleforpliktelse er behandlingsgrunnlaget for å levere personlig tilpassede produkter og tjenester
RådgivingNavn, epost, telefonnummerAvtaleforpliktelse er behandlingsgrunnlaget for å levere personlig tilpassede produkter og tjenester
Evne, motivasjon og personlighetstestNavn, epost, fødselsdato, telefonnummer.Samtykke
BakgrunnssjekkNavn, epost, fødselsdato, telefonnummer.Samtykke
ReferansesjekkNavn, epost, fødselsdato, telefonnummer.Samtykke
Snapper.cityNavn, Adresse, mobilnummer, epost, fødselsdato, kjønn, nasjonalitet, språk, utdannelse, yrkesstatus, bransjebakgrunn, arbeidserfaring, sektor og oppsigelsestid i dagens jobb.Avtaleforpliktelse er behandlingsgrunnlaget for å levere personlig tilpassede produkter og tjenester

Behandlingsgrunnlag for dine personopplysninger

1. Samtykke 

2. Nødvendig for å oppfylle en avtale

Vi vil ikke bruke dine personopplysninger til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen, uten å informere deg på forhånd. Om det skulle bli aktuelt vil vi sørge for å innhente ditt samtykke i forkant.

Behandlingsprotokoll for Snapper

2.0 Hvordan vi bruker dataene dine

Vi bruker dataene dine til å tilby, støtte, tilpasse og utvikle tjenestene våre.

Hvordan vi bruker dine personopplysninger vil avhenge av hvilke tjenester du bruker, hvordan du bruker disse tjenestene og valgene du gjør. Vi bruker dataene vi har om deg til å tilby og tilpasse tjenestene våre.

2.1 Tjenester

Våre tjenester hjelper deg med å komme i kontakt med Snapper.city sitt rekrutteringspanel og/eller ved aksept også eksterne bedrifter som søker kandidater til ledige stillinger hos seg.

Anonym eller åpen tilgang i Snapper.

Ved registrering i Snapper vil du være forpliktet til å ta et valg hvor du selv avgjør om du kun ønsker å bli kontaktet av Snapper sine rådgivere som består av Sky Group sine rekrutteringsagenter, eller om du også ønsker at eksterne selskaper som har egen lisens til Snapper City skal få tilgang til din CV.

2.2 Kommunikasjon

Vi kontakter deg og muliggjør kommunikasjon med Snapper sitt rekrutteringspanel samt våre samarbeidspartnere etter aksept fra deg.

Vi vil kontakte deg via epost, mobiltelefon, meldinger som er lagt ut på våre nettsider eller apper, meldinger til din innboks i Snapper og andre måter igjennom tjenestene våre, inkludert tekstmeldinger og push varslinger.

 Vi vil sende deg meldinger om tilgjengeligheten til tjenestene våre, sikkerhet eller andre tjenesterelaterte problemer. Vi sender også meldinger om hvordan du bruker tjenestene våre, nettverksoppdateringer, påminnelser, jobbforslag og reklamemeldinger fra oss og våre samarbeidspartnere. Du kan endre kommunikasjonspreferansene når som helst, men inntil vi har utviklet din innlogging sender du epost til: kontakt@skygroup.no for hjelp. Vær oppmerksom på at du ikke kan velge bort å motta tjenestemeldinger fra oss, inkludert sikkerhets- og juridiske merknader.

2.3 Markedsføring

Vi markedsfører tjenestene våre til deg og andre ved annonsering

2.4 Utvikling av tjenester og forskning

Vi utvikler våre tjenester og driver forskning. Vi bruker data, inkludert offentlige tilbakemeldinger, til å utføre forskning og utvikling for tjenestene våre for å gi deg og andre en bedre, mer intuitiv og personlig tilpasset opplevelse, drive medlemsvekst og engasjement på tjenestene våre, og bidra til å koble fagfolk til hverandre og til økonomiske muligheter.

Får forskning baserer seg på innhenting av informasjon til anonymisert statistikk som publiseres digitalt i offentlig fora. Statistikk kan brukes til formål om å få ytterligere innsikt i rekrutteringsbransjen og kandidaters vaner, ønsker og brukeradferd.

2.5 Kundestøtte

Vi bruker data for å hjelpe deg og fikse problemet. Vi bruker data (som kan inkludere din kommunikasjon) for å undersøke, svare på og løse klager og for tjenesteproblemer (f.eks. feil).

2.6 Innsikt som ikke identifiserer deg

Vi bruker data til å generere innsikt som ikke identifiserer deg. Vi bruker dataene dine til å produsere og dele innsikt som ikke identifiserer deg. For eksempel kan vi bruke dataene dine til å generere statistikk om våre registrerte brukere , deres yrke eller bransje til å publisere besøksdemografi eller skape demografisk arbeidsstyrkeinnsikt.

2.7 Sikkerhet og undersøkelser

Vi bruker data til sikkerhet, svindelforebygging og undersøkelser. Vi bruker dataene dine (inkludert kommunikasjonen din) for sikkerhetsformål eller for å forhindre eller undersøke mulig svindel eller andre brudd og/eller forsøk på å skade våre medlemmer, besøkende eller andre.

3.0 Hvordan vi deler informasjon

Profilen din er synlig for Snapper sitt rekrutteringspanel. Panelet består av samtlige rekrutteringsagenter som jobber på vegne av Sky Group. Agentene er strengt underlagt regler om personvern og taushetsplikt og kan bli økonomisk straffeansvarlig ved brudd på loven og sin agentavtale med Sky Group. Samtlige agenter i Snapper City sitt rekrutteringspanel har signert avtale for oppdraget. Sky Group sine rekrutteringsagenter jobber på en agentavtale og er ikke fast ansatt i Sky Group. De er konsulenter som utfører tjenester på oppdrag for Sky Group.

Ved registrering i Snapper.city må du ta et valg på om du ønsker at din registrerte jobbprofil kun skal være synlig og tilgjengelig for Snapper City sitt rekrutteringspanel, eller om du ønsker at eksterne bedrifter som kjøper lisens til jobb-byen Snapper også skal få tilgang til din jobbprofil og dine data. Du kan når som helst endre denne innstillingen og innsnevre din synlighet. Ønsker du å stenge din jobbprofil kan du enkelt gjøre dette selv i administrasjonpanelet som du har tilgang til når du er logget inn i Snapper.

Kan min arbeidsgiver se min profil?

Din arbeidsgiver kan ikke se din profil med mindre hen har kjøpt bedriftslisens på Snapper og du har akseptert at din jobbprofil kan ses av eksterne bedrifter som søker kandidater til ledige stillinger.

Enterprise-kontoer

Hvilken som helst bedrift kan kjøpe en bedriftslisens som gir tilgang til alle åpne jobbprofiler i Snapper.city, men kun dersom du har gitt din aksept til dette ved registrering. Din info vil aldri bli distribuert til eksterne bedrifter med bedriftslisens uten ditt tydelige samtykke ved registrering.

Enhver bedrift som kjøper og/eller benytter en bedriftslisens til Snapper må signere en avtale som inneholder tydelige retningslinjer på bruk og personvernpolicy samt databehandleravtale. Denne avtalen sikrer ditt personvern og dine data når du ønsker å ha din jobbprofil åpen for andre bedrifter enn Snapper sitt rekrutteringspanel.

Hvem får tilgang til dine opplysninger ved åpen profil på snapper

HvemHvem er dette
RekrutteringspaneletRekrutteringsagenter som er ansatt eller jobber på oppdrag for Sky Group
BedrifterEksterne bedrifter som har kjøpt bedriftslisens for å få tilgang på din jobbprofil

Hvem får tilgang til dine opplysninger ved anonym profil på snapper

HvemHvem er dette
RekrutteringspaneletRekrutteringsagenter som er ansatt eller jobber på oppdrag for Sky Group

3.1 Relaterte tjenester

Vi deler dataene dine på tvers av våre tjenester og tilknyttede enheter og selskaper for å tilby og utvikle tjenestene våre. Vi kan kombinere informasjon internt på tvers av de forskjellige tjenestene som dekkes av denne personvernerklæringen for å hjelpe tjenestene våre til å være mer relevante og nyttige for deg og andre.

3.2 Tjenesteleverandører

Vi kan bruke andre til å hjelpe oss med tjenestene våre.

Vi bruker andre for å hjelpe oss med å tilby våre tjenester (F.eks. vedlikehold, analyse, revisjon, betalinger, svindeloppdagelse, markedsføring og utvikling). De vil ha tilgang til informasjonen din som rimelig nødvendig for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å avsløre eller bruke den til andre formål.

Overnevnte liste med våre tjenesteleverandører skal til enhver tid være oppdatert.

3.3 Juridiske avsløringer

Vi kan trenge å dele dataene dine når vi mener det er lovpålagt eller for å beskytte rettighetene og sikkerheten til deg, oss eller andre.

Det er mulig at vi må avsløre informasjon om deg når det kreves av lov, stevning eller annen juridisk prosess, eller hvis vi har en god tro på at avsløring er rimelig nødvendig for å (1) undersøke, forhindre eller iverksette tiltak angående mistenkt eller faktisk ulovlige aktiviteter eller for å hjelpe offentlige håndhevingsorganer; (2) håndheve våre avtaler med deg; (3) undersøke og forsvare oss mot eventuelle tredjeparts krav eller påstander; (4) beskytte sikkerheten eller integriteten til tjenestene våre (for eksempel ved å dele med selskaper som står overfor lignende trusler); eller (5) utøve eller beskytte rettighetene og sikkerheten til alle registrerte brukere av Snapper.city, våre agenter eller andre. Vi prøver å varsle medlemmer om juridiske krav for deres personopplysninger når det er hensiktsmessig etter vår vurdering, med mindre det er forbudt ved lov eller rettskjennelse eller når forespørselen er en nødssituasjon. Vi kan bestride slike krav når vi mener, etter vårt skjønn, at forespørslene er overordnede, vage eller mangler riktig autoritet, men vi lover ikke å utfordre alle krav. 

3.4 Endring i kontroll eller salg.

Vi kan dele dine data når virksomheten vår selges til andre, men den må fortsatt brukes i samsvar med denne personvernerklæringen. Vi kan også dele dine personopplysninger som en del av et salg, fusjon eller endring i kontroll, eller som forberedelse til noen av disse hendelsene. Enhver annen enhet som kjøper oss eller deler av virksomheten vår vil ha rett til å fortsette å bruke dataene dine, men bare på den måten som er angitt i denne personvernerklæringen med mindre du godtar noe annet.

3.5 Dine valg og forpliktelser

Vi beholder de fleste av dine personopplysninger så lenge kontoen din er åpen, og du har et behov for våre tjenester. Når ditt behov endrer seg, gir du oss beskjed ved enten å stenge din konto eller ved at du sender oss en henvendelse på kontakt@skygroup.no

Dette inkluderer data du eller andre har gitt oss og data generert eller utledet fra din bruk av tjenestene våre. Selv om du bare bruker tjenestene våre når du leter etter en ny jobb med noen års mellomrom, vil vi beholde informasjonen din og holde profilen din åpen, med mindre du gir beskjed om at du ikke lengre har behov for tjenesten vår.

3.6 Rettigheter til å få tilgang til og kontrollere dine personopplysninger.

Kontakt oss for utlevering og eller tilgang til din registrerte informasjon, eventuelt rediger, endre og slett selv dersom du har tilgang til egen profil.

For personopplysninger som vi har om deg, kan du:

  • Du kan be oss om å slette eller slette alle eller noen av dine personlige data (f.eks. hvis det ikke lenger er nødvendig å tilby tjenester til deg).
    • Endre eller korriger data: Du kan redigere noen av dine personlige data via kontoen din eller gi oss beskjed dersom du ikke har innlogging. Du kan også be oss om å endre, oppdatere eller fikse dataene dine i visse tilfeller, spesielt hvis de er unøyaktige.
    • protestere mot, eller begrense eller begrense, bruk av data: Du kan be oss om å slutte å bruke alle eller noen av dine personopplysninger (f.eks. hvis vi ikke har noen juridisk rett til å fortsette å bruke dem) eller begrense vår bruk av dem (f.eks. hvis dine personopplysninger er unøyaktige eller ulovlig oppbevart).
    • Rett til tilgang til og/eller ta dataene dine: Du kan be oss om en kopi av dine personopplysninger og kan be om en kopi av personopplysningene du har oppgitt i maskinlesbar form.

Du kan kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor, og vi vil vurdere forespørselen din i samsvar med gjeldende lover.

3.7 Stenging/sletting

Vi beholder noen av dataene dine selv etter at du har avsluttet brukerprofilen din.

Dersom du velger å slette din registrering på Snapper.city, vil dine personlige data vanligvis slutte å være synlige for andre på våre tjenester innen 24 timer. Vi sletter vanligvis lukket informasjon innen 30 dager etter din varsel om stenging/utmelding, med unntak av det som er angitt nedenfor.

Vi beholder dine personopplysninger selv etter at du har bedt om å bli slettet hvis det er rimelig nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (inkludert forespørsler fra rettshåndhevelse), oppfylle regulatoriske krav, løse tvister, opprettholde sikkerheten, forhindre svindel og misbruk, håndheve brukeravtalen vår, eller oppfylle forespørselen din om å “avslutte abonnementet” på ytterligere meldinger fra oss. 

4.0 Annen viktig informasjon

4.1 Sikkerhet

Vi overvåker og prøver å forhindre sikkerhetsbrudd. Vi implementerer sikkerhetstiltak designet for å beskytte dataene dine, for eksempel HTTPS. Vi overvåker regelmessig systemene våre for mulige sårbarheter og angrep. Vi kan imidlertid ikke garantere sikkerheten til informasjonen du sender oss. Det er ingen garanti for at data ikke kan fås tilgang til, avsløres, endres eller ødelegges ved brudd på noen av våre fysiske, tekniske eller ledelsesmessige sikkerhetstiltak. 

4.2 Dataoverføringer over landegrensen

Det kan være at vi lagrer og bruker dataene dine utenfor landet ditt.

Vi behandler data både i og utenfor Scandinavia og er avhengig av lovlige mekanismer for lovlig overføring av data på tvers av landegrenser. Sky Group følger EUs personvernforordning (GDPR).

4.3 Lovlig grunnlag for behandling

Vi har lovlig grunnlag for å samle inn, bruke og dele data om deg. Du har valg om vår bruk av dataene dine. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å enkelt slette din profil.

Vi vil kun samle inn og behandle personopplysninger om deg der vi har lovlig grunnlag. Lovlige grunnlag inkluderer samtykke der du har gitt samtykke eller du har signert en avtale med oss og godkjent våre avtalevilkår.

Hvis du har spørsmål om de lovlige grunnlagene vi samler inn og bruker dine personopplysninger på, kan du kontakte vår databeskyttelsesansvarlige ved å sende epost til: Heidi Alice Vennevik

4.4 Undersøkelser

Avstemninger og undersøkelser utføres av oss og andre gjennom tjenestene våre. Du er ikke forpliktet til å svare på meningsmålinger eller undersøkelser, og du har valg om informasjonen du gir. Du kan velge å melde deg av våre nyhetsbrev ved utsendelse av disse samt annen informasjon som sendes fra Sky Group.

Informasjonskapsler (Cookies)

Her finner du en oversikt over Sky Group sin bruk av informasjonskapsler (cookies).

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Sky Group bruker i dag informasjonskapsler til tre formål:

  • For at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.
  • For å tilby skjemafunksjonalitet.
  • Webanalyse (Vurdering av hvordan nettstedet brukes og kartlegge forbedringspotensialet.)

Når du besøker Skygroup.no installerer vi informasjonskapsler som er nødvendige for at du skal kunne benytte deg av nettsidene våre. Dersom du gir samtykke, kan vi også bruke informasjonskapsler til andre formål, slik som statistikk og analyse eller brukervennlighet. Se oversikt over valgfrie og nødvendige informasjonskapsler nedenfor. Du kan trekke tilbake samtykket når som helst.    

Bruk av cookies reguleres i ekomloven § 2-7b.

Oversikt over informasjonskapsler på skygroup.no

NavnFormålValgfrihetLagringstidMottaker
__stripe_midNødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendigSlettes ikkeFontAwesome
gdpr-accept  Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendigSlettes ikkeFontAwesome
wordpress_sec_a38a322dd5b3754d3eddac807fb0ff50Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendigSlettes ikkeSky Group
wp-settings-2  Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendigSlettes ikkeSky Group
wordpress_logged_in_a38a322dd5b3754d3eddac807fb0ff50Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendigSlettes ikkeSky Group
wp-settings-time-2Nødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendigSlettes ikkeSky Group
wordpress_test_cookieNødvendig for at nettsiden skal fungereNødvendigSlettes ikkeSky Group

Sky Group har pr i dag ingen valgfrie cookies. Alle cookies vi benytter er nødvendig for å drifte våre sider.

Administrere cookies

Dersom du har godtatt eller reservert deg mot enkelte cookies på våre nettsider, kan du endre disse innstillingene ved å klikke på «administrer cookies» nederst på sidene.

Du kan blokkere og tillate cookies gjennom innstillingene i nettleseren. Les mer om hvordan du kan gjøre dette på Nettvett.no sine hjemmesider.

Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende oss e-post til kontakt@skygroup.no 

Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen én måned.

Innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.
Les mer om retten til innsyn

Korrigering av personopplysninger

Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.
Les mer om retten til å rette eller supplere opplysninger

Sletting av personopplysninger

I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv.
Les mer om retten til sletting

Begrensning av behandling av personopplysninger

I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg.
Les mer om retten til begrensning

Protestere mot en behandling av personopplysninger

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i våre oppgaver eller på bakgrunn av en interesseavveining, har du rett til å protestere på vår behandling av opplysninger om deg.
Les mer om retten til å protestere

Dataportabilitet

Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg eller til annen behandlingsansvarlig.
Les mer om retten til dataportabilitet

Vi håper du vil si ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven. Si da gjerne først i fra gjennom den kontakten eller kanalen du allerede har etablert med oss samt at du alltid kan nå oss på epost: kontakt@skygroup.no

Endringer i informasjonstekst om personvern

Fra tid til annen kan vi måtte gjøre endringer i informasjonen om hvordan vi behandler personopplysninger. Den siste versjonen vil alltid være tilgjengelig på våre nettsider. Ved mer omfattende endringer som endringer i formålet med vår behandling av dine personopplysninger eller endringer av hvilke personopplysninger vi behandler om deg vil vi sende ut informasjon til deg via e-postadressen du har oppgitt til oss.

Kontaktinformasjon:

Hvis du har spørsmål eller klager angående disse retningslinjene, vennligst ta kontakt med oss på e-post: kontakt@skygroup.no

Per nå har ikke Snapper.city gitt deg mulighet til egen innlogging, men dette jobbes det iherdig med å utvikle. Vi ønsker å tilby en langt bredere og mer spennende plattform i fremtiden.