Referanser

Se et utvalg av våre referanser

Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Partners
Skandinavia Utemiljø - PBT gruppen

Daglig Leder, Rune Braastad

Sky tar første del i prosessen for oss, slik at vi får ferdig materiell og kandidater tilsendt. Alt via skyen.
Vi ser vi får inn kandidater som vi ellers ikke hadde fått inn via annonsering, så hvorfor kaste bort penger på en annonse fra starten av.
Vi opplever og at prisen er konkurransedyktig i forhold til andre tradisjonelle rekrutteringsselskap.
Så vi sparer tid, og tid er penger for oss – pluss at vi får bedre pris her enn andre steder! Så vinn – vinn!

Saga Tenix

CFO, Kristian Andersen

Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Sky Group i forbindelse med rekruttering av ny prosjektleder. Vi ble presentert flere gode kandidater med relevant kompetanse, og ble fulgt veldig godt opp gjennom hele prosessen. En god beskrivelse og gjennomgang av erfaring, profil og kompetanse i forkant av intervjuene gjorde at vi kunne fokusere på de som vi mente at passet best til rollen. Vi er sikker på at vi ansatte den personen som har de beste forutsetningene til bidra til en positiv utvikling av vårt selskap.

Kandidat

Lisa,39

Ble kontaktet av  Sky etter at selskapet hadde funnet CVen min på finn.no. Stillingen som ble sendt til meg var en jeg nok ikke hadde oppdaget på egenhånd, og kanskje også hadde tenkt at krevde mer kompetanse enn jeg har. Ble likevel oppfordret til å ta en prat med utlyser av stillingen, og etter en effektiv prosess—med meget god oppfølging fra Sky underveis—fikk jeg tilbud om jobben! Anbefales varmt!

Kandidat

Lisbeth, 63

Dette er et annerledes rekruteringsdelskap, som tydeligvis ikke tenker at folk går ut på dato. Jeg har søkt mange jobber det siste året, uten å komme til intervju. Dette til tross for at jeg selv mener å inneha masse kompetanse, men har fått høre at alderen min setter en stopper for meg. Det som ble utslagsgivende, var at jeg la ut min cv på Finn, så ble jeg kontaktet av Sky, og vips så kom jeg til intervju til et større selskap, og som jeg nå skal begynne å jobbe hos. Tusen takk til Sky for å sette meg i kontakt med min nye arbeidsgiver😊

HR-sjef, Anita Meistad
Jule Industrier

HR-sjef, Anita Meistad

Vår bedrift ble veldig fornøyd med samarbeidet.
Kort, kjapp og profesjonell prosess fra første kontakt til vi hadde en ny ansatt som gled rett inn i resten av arbeidsgjengen og som vi er veldig fornøyde med.
De var veldig opptatt av at dette skulle bli en fin og ryddig prosess både for firma og aktuelle kandidater, og det ble det også.
Anbefales 🙂

Jon Ivar, 54
Kandidat

Jon Ivar, 54

Min kontaktperson i Sky Group, har vært helt fantastisk. Jeg har følt meg sett, hørt og ikke minst veldig godt ivaretatt i hele rekrutteringsprosessen. Ingen spørsmål har vært for dumme og stort sett har spørsmålene vært besvart før jeg rakk å stille dem. Raske tilbakemeldinger og utrolig trivelig kommunikasjon oss imellom. Takk for hjelpen i forbindelse med min ansettelse! =)

Noelle, 23
Kandidat

Noelle, 23

Fantastisk effektiv og god hjelp mtp. Stillingsprosessen!! Sky holdt jevnlig kommunikasjon med meg og selskapet de søkte meg inn i, med oppdaterte Teams intervjuer, oppdateringer ifb. Selskapets historie og ny stilling som hun mente jeg passet perfekt til. Dyktig og ambisiøse. Tusen takk for hjelpen, til å bli ansatt i ny Drømmejobb!

Daglig Leder, Roger Holthe
Dyrekassen.no

Daglig Leder, Roger Holthe

Vi i Dyrekassen.no har hatt en meget god erfaring med Sky. Rekruttereren, som håndterte rekrutteringsprosessen for oss med å finne en utvikler, forstod tidlig vårt behov og holdt i prosessen fra start til slutt. Samtidig fikk vi som kunde være tett på prosessen og kvalitetssikring av kandidater, noe som var avgjørende for oss som bedrift. Vi kan varmt anbefale Sky Group!

Roar, 46
Kandidat

Roar, 46

Jeg har blitt headhuntet til en daglig leder stilling. Dette var en prosess som imponerte meg.

Sky tok kontakt med meg om en stilling som de mente kunne passet meg. Rekrutteringsrådgiveren var proff fra første samtale og alt gikk via «skyen».

Bedriften var godt forberedt, og hele prosessen gikk på ca 4 uker.  For meg var dette en ny bransje, slik at hadde ikke Sky tatt kontakt så hadde jeg nok ikke sett denne stillingen.

Salgsdirektør, Raymond Østtorp
Unifon

Salgsdirektør, Raymond Østtorp

Unifon har valgt Sky Group som sin leverandør på rekruttering av ledere og salgspersonell.
Bakgrunn for valget baserer seg på lang og god historikk hvor Sky Group har vist en unik kompetanse innenfor sitt fag.

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi er alltid glad når vi får gode tilbakemeldinger fra kandidater og kunder.

Legg igjen en liten kommentar, så takker vi for det.