1 / 8

Velkommen til Snapper.city

En tjeneste levert av Sky Group

Registrer din digitale jobbprofil i vår jobb-by, Snapper.city.

Ved å registrere deg blir du en tilgjengelig kandidat for vårt rekrutteringspanel. Vi er her for å hjelpe deg med å finne drømmejobben.

Utviklerne i Snapper City jobber nå med å få på plass «min side» slik at du kan endre og slette egen profil. Du vil bli kontaktet så raskt vi er i mål. Ønsker du endringer eller å slette profilen din før dette er på plass så sender du epost til: kontakt@skygroup.no

Bedrifter som har profil i Snapper.city har registrert seg for å få tilgang på spennende jobbprofiler slik som din. For å få en bedriftsprofil i Snapper.city må våre bedriftskunder signere og forholde seg til vår personvernpolicy og våre retningslinjer på samme måte som deg.

2 / 8

Hyggelig å møte deg, {{first_name}}

La oss starte med at du forteller litt om deg selv.

Skriv inn en kort overskrift som kjennetegner din jobbprofil

Gå tilbake

3 / 8

Dine jobbpreferanser

Dette går så det suser, snart er du en av oss! Fortell oss om dine jobbpreferanser

Dette feltet er frivillig og vil kun være synlig for Snapper.city sitt rekrutteringspanel som har taushetsplikt. Feltet hjelper oss som rekrutterere med å vite hvilke jobber som er aktuelle for deg med tanke på lønnsnivå slik at du slipper å bli kontaktet for stillinger med for lavt lønnsnivå.

Gå tilbake

4 / 8

Filer

En CV er det viktig at du holder oppdatert og ryddig. Gjerne legg til andre relevante dokumenter også som attester, beviser, fagbrev

Word eller PDF, maks 5 mb

Word eller PDF, maks 5 mb

Gå tilbake

5 / 8

Kontaktinformasjon

Når vi finner en jobb som passer deg, tar vi kontakt med deg på enten e-post eller telefon.

Gå tilbake

6 / 8

Sosiale medier

La oss følge hverandre i sosiale medier {{first_name}}! Legg gjerne igjen eventuelle lenker dersom du ønsker, eller tenker at det er relevant.

Gå tilbake

7 / 8

Media

Dersom du ønsker å laste opp et profilbilde til din profil så er dette hyggelig og vi får satt et ansikt på deg i jobb-byen vår, men vi vil informere om at dette ikke er avgjørende for dine jobbmuligheter. Du står fritt til å sende oss en videohilsen om du vil gjøre deg selv ekstra synlig.

Jpeg eller PNG, maks 10 mb

MP4, maks 120 mb

Gå tilbake

8 / 8

Nesten ferdig!

Nå er du nesten ferdig. Er det noe vi har glemt å spørre deg om som du ønsker å meddele?

Gå tilbake

Hjertelig velkommen {{first_name}}!

Du er nå offisielt en innbygger i Snapper City. Nå starter jobben vår med å finne spennende jobbmuligheter til din registrerte jobbprofil. Noen ganger skjer dette raskt, andre ganger må du smøre deg med tålmodighet, men vit at vi jobber på. For deg!

Hilsen rekrutteringspanelet i Snapper City»