Nyheter | 4. januar 2022

Nå kan du straks flytte inn i Norges første digitale jobb-by!

Den 18 januar 2022 lanserer Sky Group første trinn av den digitale plattformen – Snapper.city.
Dette er den digitale byen for deg som ønsker ny jobb.

Snapper.city er skapt for å redusere ledighetstallene i Norge

Den digitale plattformen er et kollektivt prosjekt som går langt utover hva en enkel bedrift er kapabel til å klare alene. Snapper.city er skapt av mennesker, for mennesker ved hjelp av moderne teknologi.

Følg Sky Group og lanseringen av Snapper.city i sosiale medier.

Utviklere, designere og innholdsprodusenter jobber nå dag og natt for å skape plattformen som skal gi deg muligheten til å komme raskt ut i ny jobb. Første lansering skjer etter planen 18 januar 2022. Plattformen gir deg da mulighet til å registrere deg som innbygger i byen. Magien vil fra da av skapes for hver eneste dag av dyktige teknologer og utviklere. På innsiden jobber et stort menneskelig maskineri for å gi deg muligheter du aldri har hatt tidligere på jobbmarkedet. Allerede før lansering står tusenvis av kandidater klare til å registrere seg i den nye jobb byen. Sky Group har gjennom sitt innovative rekrutteringsarbeid skaffet seg tusenvis av følgere i sosiale medier.

Hva er Snapper.city?

En digital plattform hvor du som jobbsøker kan registrere din digitale jobbprofil i en ny drakt for å motta jobbtilbud.

Hvem er Snapper.city laget for?

Plattform er først og fremst utviklet for å hjelpe folk ut i ny jobb. Norge har i dag hundre tusen mennesker som trenger ny jobb. Tallet representerer innbyggertallet i halve Trondheim by. Snapper.city er dedikert til å redusere landets ledighetstall.

Sky Group jobber ikke med bemanning. Her vil ikke brukerne leies ut som vikarer eller på tidsubestemte oppdrag. Sky Group jobber derimot med rekruttering til faste stillinger. Dette vil gjenspeiles 100% i Snapper.city

Snapper skal kontinuerlig utvikles og aldri ferdigstilles. Snapper.city har en visjon om at ingen som har registrert seg i den digitale byen skal stå utenfor arbeidslivet. Snapper har også som mål å bidra til en enklere hverdag for norske bedrifter som trenger arbeidskraft. Dette skal skje ved at norske bedrifter via lisens får tilgang til aktive jobbsøkere som har akseptert å bli “huntet” på fra eksterne bedrifter, som ikke sitter i Snapper.city sitt interne rekrutteringspanel.

Hva er tanken med plattformen i fremtiden?

Vi lover en innovativ og fremtidsrettet plattform som vil ha stor verdi for norske jobbsøkere og bedrifter. Vi ønsker å gjøre en forskjell, og et stykke arbeid som burde vært gjort for lenge siden av rekrutteringsbransjen. Sky Group sitter på kunnskapen, erfaringen, menneskene, teknologien, vitenskapen, nettverket og den innovative tanken som gjør selskapet kapabel til å få nye og spennende ting til å skje. Sky Group har gjennom fornuftig og god drift klart å skape et selskap som tjener penger. Dette gjør at selskapet sitter med nødvendig kapital til å sette selskapets drømmer ut i virkelighet uten involvering fra tredjepart.

Selskapet lanserer ny egenutviklet hjemmeside på samme dato som lanseringen av Snapper.city. Domenet www.skygroup.no vil bli selskapets nye hjemmeside.

Norges nye digitale jobb-by presentert av Sky Group