Rekruttering

Er du klar for
nye utfordringer?

Sky Group har en spennende kundeportefølje på over 200 bedrifter

Jobbsøker eller endringssøker?

I Sky Group jobber vi med alt fra de største konsernene som Coop Norge til din lille lokale Extra butikk på hjørnet.

Årlig hjelper våre rådgivere tusenvis av kandidater med jobbprosessen for å komme ut i ny jobb, og vi dømmer ikke våre kandidater basert på historikk.

Hvis vi mener du er en god match for vår kunde så vil du fremmes!

Hva skal jeg gjøre nå?

Kanskje står du ovenfor en nedbemanning?
Kanskje du kjenner at du har nådd “toppen” der du er eller du ønsker deg rett og slett videre i karrieren.

Årsakene er mange og mulighetene er store og våre erfarne rådgivere står parate til å hjelpe deg i å se dine egne styrker og utfordre deg i å forsterke disse.

Uttallige stillinger vi kan matche deg med

Er du klar for nye utfordringer?
Med over 200 kunder i vår portefølje har vi mange aktive og mange uoffisielle stillinger i vår portefølje.
Registrer deg i vår jobb-by, Snapper City og motta spennende jobbtilbud som matcher din jobbprofil.

Hvordan er din digitale tilstedeværelse

LinkedIn er en flott arena for deg som er jobbsøker eller endringssøker.

Les mer om hvordan din profil burde se ut og hva den burde inneholde.

Ofte stilte spørsmål

Hvor raskt kan dere finne en jobb til meg?

Her er det ingen fasit. For noen kan vi presentere en stilling samme dag som de registrerte seg, mens for andre kan det gå flere måneder. I verste fall finner vi ikke en jobb som passer deg. Det må vi ta høyde for, men vi jobber hardt for å hjelpe alle våre kandidater.

Det beste du kan gjøre er å se til at du følger registreringen til punkt og prikke, og legger inn så mye informasjon som du klarer. Mer informasjon, jo bedre kan vi matche deg.

Jeg finner ikke nummeret til min rådgiver

Som et heldigitalt rekrutteringsselskap med tusenvis av kandidater i våre prosesser er det for oss umulig å være tilgjenglig per telefon, men vi er svært effektive på epost.

Det beste du kan gjøre er å sende en epost til din rådgiver, og be han eller hun ringe deg hvis det er avgjørende for deg og din prosess.

Jeg har blitt kontaktet av dere, men ønsker ikke søke på stillingen

Har du mottatt et jobbtilbud til en stilling som du opplever ikke helt matcher deg, så svar høflig tilbake til din rekruttererer.

Ikke bare ignorer mailen, for da trenger vi litt mer info fra deg for å forstå hvilken type jobb du er ute etter.

Koster det noe å være kandidat hos dere?

Nei, det er ingen kostnader tilknyttet det å være kandidat i en rekrutteringsprosess hos oss.

Har du noen tips til meg som kandidat?

Følg oss på sosiale medier så vil du kontinuerlig få tips og råd. Har du konkrete spørsmål som du ikke finner svar på så når du oss på epost: kontakt@skygroup.no

Dette er et annerledes rekruteringsdelskap, som tydeligvis ikke tenker at folk går ut på dato. Jeg har søkt mange jobber det siste året, uten å komme til intervju. Dette til tross for at jeg selv mener å inneha masse kompetanse, men har fått høre at alderen min setter en stopper for meg. Det som ble utslagsgivende, var at jeg la ut min cv på Finn, så ble jeg kontaktet av Sky, og vips så kom jeg til intervju til et større selskap, og som jeg nå skal begynne å jobbe hos. Tusen takk til Sky for å sette meg i kontakt med min nye arbeidsgiver😊

Se alle referanser her

Ble kontaktet av  Sky etter at selskapet hadde funnet CVen min på finn.no. Stillingen som ble sendt til meg var en jeg nok ikke hadde oppdaget på egenhånd, og kanskje også hadde tenkt at krevde mer kompetanse enn jeg har. Ble likevel oppfordret til å ta en prat med utlyser av stillingen, og etter en effektiv prosess—med meget god oppfølging fra Sky underveis—fikk jeg tilbud om jobben! Anbefales varmt!

Se alle referanser her

Jeg har blitt headhuntet til en daglig leder stilling. Dette var en prosess som imponerte meg.

Sky tok kontakt med meg om en stilling som de mente kunne passet meg. Rekrutteringsrådgiveren var proff fra første samtale og alt gikk via «skyen».

Bedriften var godt forberedt, og hele prosessen gikk på ca 4 uker.  For meg var dette en ny bransje, slik at hadde ikke Sky tatt kontakt så hadde jeg nok ikke sett denne stillingen.

Se alle referanser her

Fantastisk effektiv og god hjelp mtp. Stillingsprosessen!! Sky holdt jevnlig kommunikasjon med meg og selskapet de søkte meg inn i, med oppdaterte Teams intervjuer, oppdateringer ifb. Selskapets historie og ny stilling som hun mente jeg passet perfekt til. Dyktig og ambisiøse. Tusen takk for hjelpen, til å bli ansatt i ny Drømmejobb!

Se alle referanser her

Min kontaktperson i Sky Group, har vært helt fantastisk. Jeg har følt meg sett, hørt og ikke minst veldig godt ivaretatt i hele rekrutteringsprosessen. Ingen spørsmål har vært for dumme og stort sett har spørsmålene vært besvart før jeg rakk å stille dem. Raske tilbakemeldinger og utrolig trivelig kommunikasjon oss imellom. Takk for hjelpen i forbindelse med min ansettelse! =)

Se alle referanser her

Kontakt oss

Vi anbefaler at du tar direkte kontakt med din rekrutteringsrådgiver som tok kontakt med deg.