Rekrutteringsagenter og leverandører

Sky Group sin forretningsmodell er basert på samarbeid med eksterne selvstendige rekrutteringskonsulenter og leverandører som bistår selskapet med å levere rekrutteringstjenster til bedriftsmarkedet i Norge og Sverige. Sky Group er plattformen og bindeleddet som gjør driften mulig. Sammen med våre samarbeidspartnere står vi sterkt i markedet, og er i dag en av Norges største tilbydere av rekrutteringstjenester. Selskapets langsiktige strategi er å eskalere opp driften ut i Europa.

Som en kunde av Sky Group vil du oppleve at vi kan enkelt følge ditt behov være seg behov for mange eller kun en ansettelse. Oppskaleringen eller nedskaleringen skjer internt og du som kunde betaler kun for det du bestiller og ansetter.

Samtlige av våre rekrutteringskonsulenter har tilgang til rekrutteringstjenesten Snapper City. Våre konsulenter er strategisk plassert rundt omkring i Norge og Sverige. Selskapet driftes digitalt og har ingen faste kontorlokaler. Konsulentene jobber fra egne hjemmekontor eller kontorer.

Vi er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt av vårt rekrutteringspanel, så derfor har alle våre konsulentene og leverandører signert en avtale som sikrer at vi oppfyller våre krav til myndighetene og til deg som kunde, enten du er i en rekrutteringsprosess med Sky Group, eller du er en registrert jobbsøker i Snapper City.

Du kan lese mer om våre avtaler i vårt hjelpesenter